Hightech!

image17

Flashig mobil va? En sån skulle jag villja ha! Fast man kanske inte skulle rå på att veta hur den funka X)

Om jag vågade fråga

image16

                                                       BILL, VILL DU GIFTA DIG MED MIG?                     

Erkänn att han är grymt het! =D

Jag blev utmanad!

Jag Blev Utmanad Av Mojsan!


() Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. 
() Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. 
() I slutet av inlägget skriver du 8 personer.


1.När jag vaknar är det första jag gör att kolla vad det är för väder.
2. När jag är arg på någon vänder jag denna ryggen, med tankarna"han/hon är inte värd att jag pratar mer med honom/henne". Egoist-javisst!
3. Tropicanas färskpressade juice är den enda juice jag kan dricka, allt annat smakar skiiiit. 
4. Jag får ont i mina benhinnor när jag är övertrött.
5. Magnus Uggla var min första idol. Fast jag förstod oftast inte hans texter, men min idol var han.
6. Jag älskar att festa och när Bob Sinclairs låt "Rock this party" kommer, då tappar jag kontrollen helt! Folk tror alltid att jag är aspackad och frågar dagen efter om jag minns något överhuvud taget och tror oftast inte på mig då jag berättar att jag inte druckit annat än vatten.
7. När jag var tolv år hatade jag min familj och hoppades att det en dag skulle dyka upp en man eller kvinna och berätta att jag var hans/hennes biologiska dotter och att dom varit tvungen att lämna bort mig och nu ville ha mig tillbaka.
8. Jag var kär i Per Gessle när jag var tretton år. 

Jaha, det var åtta vanor/fakta om mig. Det mesta av detta vet inte ens mina vänner om ^^, Det dom vet är punkt nummer 3,4 och 6. X)

Ingen som jag känner bloggar så därför letar jag härmed upp 8 för mig okända personer att utmana.



Jag utmanar: Jelena, Lotte, Julia, Sabina, Malle, Flo Mo, Izabella och Sanna


Back in Buisness. Again.


Nyss hemkommen från la stada ( eller något)

hade gympa första timmen idag, spelade brännboll. Sjuuukt kul! *inte. Jag hade ingen som helst bollkontroll, och jag brukar faktiskt vara hyffsat bra på brännboll (om man jämför med resten av klassen) Min kompis hade nog tjuvtränat hemma under sommaren, hon kunde kasta hur långt som helst! Fast det kunde hon kanske i sommras också? Hmm... Iallafall, när jag skulle slå så kastade brännaren över huvudet på mig typ jämt, så jag fick springa och hämta bollen som alltid rullade jättelångt.... :( jävla skitstövel som missbedömde min längd sådär! "/ laget förlorade ju en massa värdefulla sekunder. Men när jag väl slog så bollen kom någurlunda okej, hörde jag gympaläraren "bra slag" stod sen och lyssnade om han sa det till alla som fick iväg bollen, men icke! det var ju softish! Jag fick iallafall bättre självförtoende och kuta på hyfsat fort, med tanka på mina benhinnor som blir arga på mig då jag springer på planmark. För övrigt är gympaläraren en ung herre som ser grymt bra ut ;D haha

nu ska jag äta middag, adios!

Full av idéer

image14

Jag har värsta idén till en musikvideo, den utspelar sig på ett slott =) Alltså, inte i själva slottet utan i källaren, där alla fängelsen är.

Får skriva ner den idén och spara den tills jag blir musikvideoregissör. Jag skulle kanske gått media istället för naturvetenskap... Men jag fåt väl plugga efter gymnasiet inom regi.

I´ll be gone

Nu blir det nog inte så mycket mer bloggande från min sida, då jag flyttar in till stan imorgon. Har inte skaffat något internet dit än. Kommer tillbaka hem hit på fredagkväll, så vi får se om jag hinner blogga ngt då =)

Milton

image13

Förövrigt hittade jag skitcoola filtar! Vill ha allihopa... =)

Den heter Milton, men jag minns inte vart jag hittade dom "/ BildGoogla på "milton" så kommer dom upp =)

nightmare

Inatt hade jag världens dröm! Den var så verklig... "/ Jag tror man drömmer mer verkligt då man är ganska vaken eller vad man ska säga... Jag hade vaknat klockan sju och kunde inte sova, sen somnade jag ändå etfer typ en timme. Vaknade sen en gång till, somnade om igen och DÅ drömmde jag detta....

Jag var hemma hos någon, och skulle gå med den här tjejen till hennes rum som låg nere i källlaren. väl där nere så kollade vi runt lite, hennes rum var till och med uppdelat i två rum! Första rummet var fullt med prylar, typ prydnadssaker böcker, skrivbord där hon pluggade och så vidare. I det andra rummet hade hon sin säng, och alla möjliga elektronikprylar. Sedam utamför hennes rum var ngt sorts allrum, där på golvet under bordet låg en spindel! Den var minst tjugo centimeter lång (med benen inräknat) och var ljus i fägen, typ beige, gul ngt sånt. Tjejen som bodde i huset och en kompis till henne som också var med där nere fick panik. Jag tyckte vi skulle fånga den så att den inte skulle bita ngn. Den kunde ju trots allt vara giftig. Så jag fick en såndär förvaringslåda i plats. Ni vet typ 40 cm lång, 15 cm hög och 20 cm bred. det var hål i lådan, och spindeln försökte hela tiden ta sig ut! den var stark och jag höll på att tappa lådan! det var hemkst,,.

Så småning om släppte jag taget om lådan som jag försökte trycka ner på spindeln och sprang därifrån. vi kutade uppför trappan och in i köket. Såsmåningom hade vi samlat mod igen och skulle leta rätt på spindeln. Vi gick sakta nerför trappan till källaren, jag gick först. Ögonen var spända mot golvet där nedanför, Och då! jag kände ngt tungt och varmt mot min vänstra fot! den sved till och jag kände att min fot blev varm och blöt.... Spindeln hade suttit i taket och hoppat ner, landat på min fot och bitit mig. och den var giftig. jag sprang uppför trappen igen och hittade mamma. jag fick henne att ringa till sjukhuset så att dom skulle hinna ge mig motgift innan jag dog. jag drog av mig strumpan och hade fortfarande ont i foten där jag blivit biten. Det var ett rött märke där spindeln bitit mig. Jag kände fortfarnde den där varma, stickande känslan av giftet i mitt sår.

Men hallå, brukar man känna saker när man drömmer? Jag tror inte det... Men jag minns denna drömmen så tydligt. Minns precis hur det kändes på foten, skräcken som spreds sig. Aggresion över att läkarna tyckte dom var för upptagna, ville inte ta hand om mig som "bara" blivit biten av en spindel.

ska ringa sjukhuset idag, måste ju in dit och kolla min höft. kanske var drömmmen en påminnelse om att min läkare har kommit tillbaka från semestern nu?

I've got control!

Efter att ha kämpat med att få itunes att funka på min dator så fixade lillebror ett annat nerladdningsprogram X) Hurra!!

Förut var jag ju tvungen att be Johannes ladda ner musiken jag ville ha, men nu har ju han flyttat till USA så jag har haft samma musik i mp3:n hela sommaren "/ Jonnis, Jag saknar dei! (inte enbart för det där med musiken, men det förstår du väl?)

men nu har jag då fått kontroll över läget (och datorn). har tankat ner en massa härliga toner =) Love asså.

Ormfobi?

image12

Okei,. såhär är det. Jag faschineras oerhört mycket av sådant som för många anses läskigt/farligt. Spindlar, ormar, mörker, höjder osv.
  Sån har jag alltid varit, men själv har jag aldrig riktigt varit rädd för något. Förutom då jag blev rädd för tornados efter att ha sett en film om detta väderfenomen då jag var sisådär 6-7 år. Då var jag livrädd då jag låg och skulle sova och det var storm. Jag bor i ett gammalt trähus och då det blåser som kraftigast kan det knaka och braka i huset. så när man låg där mitt i natten i mörkret och taket knakade osm om det skulle ryckas iväg med vinden, ja, då var jag rädd.

Och nu, sedan ungefär ett år tillbaka har jag insett att jag är höjdrädd "/ märkte det då jag var på liseberg och åkte upp för dom där rulltrapporna... Grejen var att mitt sällskap hade stuckit i förväg och när jag skulle springa ifatt uppför rulltrapporna så gick jag, och gick och gick... Rulltrapporna verkade aldrig ta slut! och så kollade jag slutligen bakom mig,knäna vek sig och allting snurrade. jag fick sätta mig ner på rultrappan och vänta tills jag var ända längst uppe.

och jag som hela livet har klättrat i träd och på klippor och hällor, nu är jag höjdrädd? gillar det inte alls. jag anser att fobier är ett svaghetstecken hos människor. Jag menar, vaddå vara rädd för något som i princip inte kan döda oss? mentala spärrar säger jag bara. Mentala spärrar. Jag menar inte att det är fel att vara rädd. Rädsla är en instinkt som talar om för oss då vårat liv är i fara, och då det är bäst att springa till säkrare ställen.

Men ändå så har vi alla något vi är rädda för, som egentligen inte kan ha ihjäl oss. som jag och höjder... Det är så jobbigt när man känner att man tappar kontrollen över sig själv. Det är väl mest därför jag hatar när jag får svindel, jag hatar att tappa kontrollen över mig själv.

Hur som helst, Armandet där uppe tycker jag är oerhört snyggt! =) minns i skrivande stund inte vart jag hittade det, men whatever. orkar inte leta rätt på den sidan. jag ska ju laga mat nu =)

Dancing Queen

Snart börjar skolan igen. Smurfade in på skolans hemsida för att kolla mitt framtida schema; Men det fanns inget schema där! jag blir så oerhört stressad, vill ju ha klart för mig hur hösten kommer att se ut innan jag går dit!

men men, samling med klassen en timme innan lektionerna drar igång. Får väl schema då.
Grejen är at jag glömt vad jag valt till valbara kurser och inviduellt val, måste skynda mig till expen och fråga på Torsdag "/

Jag valde dans iaf, så mycket vet jag! =) Älskar att dansa, dansade även förra året. Streetdance. Det var skoj =) Har aldrig riktigt dansat förut, förutom då man dragit iväg på disco och på mellanstadiet så brukade ju vi vara några tjejer som koreograferade dans till någon låt vi tyckte om och därefter visade upp för klassen.
Nu däremot dansar man en gång i veckan (nu i tvåan blir det två ggr i veckan, tjoho!), både lite balett med streching, jazz, styrketräning och sist på lektionen streetdance. Då tränar vi på våran låt som man ska visa upp på aulans scen i slutet va terminen. Helt underbart att få stå där i stårlkastarljuset. Vet att en massa människor man känner sitter där. Man är i centrum of univers. Underbart! Låten börjar, pulsen slår. Nervositeten som fanns backstage måste försvinna så man minns koreografin. Man börjar dansa, har sina danskompisar omkring sig.

Och känslan då sista tonerna sakta fösvinner och man står där, andfådd. Applåderna börjar komma och man vänder om för att gå ut. Jag älskar det.

I tvåan så kommer jag att dansa Jazz, om jag förstod saken rätt i våras. 1:an=streetdance 2:an=jazz 3:an=balett. I trean dansar man även tre ggr i veckan. Längtar.

In Chains

image11

Ta loss mig, jag är kissnödig!

Todays work

okei, idag har jag inte arbetat, som rubriken kanske låter avspegla.

men jag vaknade 20 över nio! inte illa ska jag be om att få tala om! :O första gången på minst två månader som jag vaknade så tidigt. fast jag somnade ju om förståss, sov till 2o över 11 X) sovmorgon=härlig morgon.

sen när jag började med att laga middag så ringde farmor och undrade om vi ville äte mat hos henne, så då gjorde vi det. Jag slapp alltså laga mat! =) bra dag idag.
hoppas att det förblir så även då mamma kommer hem. mammor har verkligen en förmåga att vända på ens humör, från sunshine till självmord.

Inte sant?

Million Dollar Baby

Jag vill lära mig boxas.

image10
Denna film är så otroligt bra. Älskar den.

Många sportfilmer är ju bara likadana, men denna sticker ut. Den är underbar. Se den!

Återigen, jag vill lära mig boxas.

Trött

Trött i kropp och själ.

Har varit ute och sprungit idag. Det är så härligt att känna den där tröttheten efteråt (den som jag nu känner). Man känne rsig så duktig på något vis 8-)
Och träningsvärken dagen efter- Ett tecken på att man är hurtig. Skönt att stretcha bort den =)

Synd bara att jag inte springer så ofta.

image9

Kämpa Homer. Kämpa!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det kan bli bättre!

så är man nyligen hemkommen från att ha varit borta. (bra beskrivning där "/ )

var som sagt med mamma på jobbet (hemtjänsten). var lite smått orolig för att jag vill ju inte jobba inom äldreomsorg över huvud taget. följde med mest bara för att jag vill hälsa på Amelie en sista gång innan hon flyttar till skolan, och mamma jobbar i närheten av där hon bor.

jag fick skriva under ett papper där jag lovade tystnadsplikt, men det jag avslöjar i detta blogginlägg strider inte mot några sådana regler. Så det så.

träffade världens underbaraste människa!!! hon var så söt och vänlig,,, ni kan inte förstå! hon tog i hand och hörde dåligt, jag fick upprepa mitt namn många gåner. hon log brett då hon äntligen hörde. "-Det var ett fint namn." konstaterade hon.

hon ville prata mycket med mig, hade en massa att berätta och en massa hon ville veta. Men så tog hon mig i hand en gång igen, ett handfast grepp. såg mig i ögonen och sa dirket från  hjärtat med ett stort leende -" va' fin du var!".  vad svarar man på det..? jag bara stod där och log. sa väl tack lr något sådant... 


hon var en duktig keramiker, visade mig runt i huset så jag fick se alt fint hon gjort. berättade att hon fått lov att åka in till staden för att bränna sina verk, men hon gick en kurs i skolan *gjorde en gest mot byn* där hon lärde sig hur hon skulle göra. 

hon hade tappat bort något, så vi fick leta. hon satte sig på sängen som vi (jag och mamma) höll på att söka under. då jag ställde mig upp fick jag syn på två tavlor på en annars tom vägg. vackra, snirliga ramar; den ena i silver, den andra i guld. mamma såg att jag tittade på dom, det där är hon när hon var ung. berättade hon. i den gyllene ramen fanns en vacker porträtt bild av henne, och i den andra fanns hennes man bevarad. 
   jag log och tittade på henne, då hon såg att jag tittade på tavlorna. -"jaa, det där var längesen..." sa hon. "-ja, men du är fortfarande fin, du" sa mamma. hon sträckte på sig och gjorde en gest över det vita håret. "-ja, jag är snygg!" sa hon och log. jag kunde bara hålla med! =) ett sånt självförtroende och så ärlig mot sig själv och omvärlden. det är så man önskar att man var, likväl nu som om sjuttio år.

men mitt under middagen  stannade hon upp och såg på mamma. "-jag har det så långsamt" sa hon. hennes barn och barnbarn bor inte mer än 100-200 meter. jag bor 90 mil ifrån min mormor. och gammelmormor, som jag så gärna skulle vilja umgås med mycket, verkligen lära känna henne. träffas bara om somrarna över några dagar.

Vackert väder

Idag strålar solen och jag vill ner till sjön och lära mig dyka från bryggan! Så att jag kan brilljera på simningen i skolan till hösten ;D haha

men istället ska jag följa med mamma på hennes jobb inom äldreomsorgen... "/

sedan ska jag till min kompis amelie, träffa henne en sista gång innan hon flyttar iväg till sin gymnasieskola som ligger långt bort härifrån,. kommer sakna henne.

   men palla äldreomsorg? alltså, visst är det bra att folk kan ta hand om andra människor, men jag skulle aldrig kunna jobba som det. praoade på ett ålderdomshem när jag gick i åttan. Det var ingen höjdare. Men mamma jobbar inom  hemtjänsten, gamligarna där är ju piggare än dom på ålderdomshem har jag fått höra.
måste följa med så jag fåt ngn skjuts till Amelie iaf. hon slutar jobba klockan fem, den tiden står jag väl ut med mamma och gamfolket..? ;D

Bilkurs

Japp, så har jag varit på den där kursen dåra... Var ganska tråkigt. Men en kul sak vi fick göra var att ta på oss glasögon, som förvrängde vår syn. första glasögonen jag fick testa visade hur man ser efter två starköl. Vi fick i uppdrag att gå från ett ställe, ca åtta meter, svänga vänster genom en dörr för sätta en nyckel i ytterdörren. till sist skulle man gå tillbaka till resten av gruppen och lägga nyckeln på ett bord.

andra glasögonen vi testade, visade hur man såg om man hade 1 promille i blodet. och vi fick göra samma test. jag var fortfarande illamående en kvart efteråt ^^, man såg allting buckligt och tappade balansen typ helt. Men det var roligt ändå =) haha

Så om ca sju dagar får jag övningsköra! =D

Köra Bil!

Idag ska jag äntligen iväg till bilskolan och gå den där handledarkursen.... mamma och jag måste ju gå en kurs tillsammans innan jag ens får övningsköra! fattar inte rikktigt syftet med det men... Idag ska vi iaf iväg å göra den där kursen. YES! =D

Teenagers

Vaddå vara tonåring? Vakna upp en morgon och tänka; vad tusan har hänt med min kropp?? Börja klämma finnar och inse att man är ensammast i världen, för att sedan springa ut och hitta på sattyg med kompisarna. se på framtiden som vuxen med skräckblandad förtjusning, lyssna till mammas ständiga tjat och börja intressera sig för killar.
 
Denna tid kommer aldrig igen, precis som alla andra stadier i ett liv. Men ibland är det en sån jävla pina... image8

Teenagers Med -My Chemical Romance- Grymt bra låt.

Kyla

Kände mig så kall och frusen... Googlade på Tokio Hotel och fick upp så sjukt mkt bilder på de fyra killarna... Blev alldeles varm på ett litet kick! ;D Jag är så grymt kär i dom =) Dom gör så grymt bra musik... Hoppas på att de kommer till Sverige så småningom

image7
Tokio Hotel


Städa städa varje fredag

"städa städa varje fredag också varje jul. Det tycker jag är kul!" Så sjöng ju Pippi Långstrump då hon städade sitt hus... Och städat har jag gjort idag, även fast det bara är Söndag=) Städat mitt rum iaf. ^^, är faktiskt ganska stolt, det var hur dammigt som helst! Usch Usch...
image6

Var verkligen Herr Nilsson så mager?  "/ Ser lite läskig ut på stillbild så här.

 För övrigt tycker jag att Pippi är en grymt bra förebild för unga tjejer. Hon symboliserar ju styrka, dessutom är hon tjej. Hon tror stark på sig själv och sina åsikter. Önskar att jag kunde vara mer som hon.

Flubber

Håller just nu på att se den där gamla filmen "flubber", som går på femman. Eller den kanske inte är såå gammal, gjord -97 eller-98 ungefär.
 

 Det är reklamavbrott just nu, vilket är anledningen till att jag sitter här. Den gula roboten Weebo har precis dött... Så sorgligt!  "/

 jaja, ska fortsätta se filmen med mina paranteser nu ^^, Ciao!

Snartlikt

image6     image5

 Hittade den bilden till vänster på http://www.klaeder.nu/
 
    Visst är hon sjukt lik Lilla My i Mumintrollen! =D

                              Väldigt söt outfit iaf ^^,

Heder

"Visste du att vanligt damm mestadels består av människohud? Man måste kanske börja tänka på vem man bjuder hem i fortsättningen..."  
 
Citat från filmen -Man of Honor- Som jag såg igår

Döden

En grymt bra låt är ju den där i samma bil med Bo Kaspers orkester. I ett avsnitt sjunger han "jag har velat dö med stil". Och vem vill inte dö med stil? Dö för kärleken, dö för att rädda världen eller dylikt.
  Såg nyligen en gammal film, Harry Flynt- skandalernas man. I filmen så filmar han sin fru och hon undrar varför.
- Så att du minns hur du såg ut när du blir gammal och ful. Svarar han.
.Jag blir alrig gammal och ful! Hävdar hon. Och senare dör hon i AIDS.

Själv vill jag blir gammal. Men jag vill aldrig blir ful. När jag blir gammal ska jag bli som min gammelmormor. Hon är världens underbaraste gammelmormor! Hon är hur ungdomlig som helst till sättet, har nära till skratt men kan även förstå hur andra mäniskor mår. Hon är nästan nittio år, och när jag är nittio, vill jag att mina barnbarnsbarn ska kunna tänka om mig, såsom jag tänker om henne; När jag blir gammal vill jag bli som hon!

Min vän Zara

Har nyss messat en gammal kompis till mig. Lärde känna henne då hon gick i fyran och jag gick i trean. Hon var nyinflyttad och jag minns fortfarande den där första dagen. Hon satt några bänkrader framför mig, hennes långa, bruna hår var samlat i en slarvig hästsvans som låg utefter hennes rygg. Hennes axlar drogs upp mot öronen och hon tittade ner i bänken då läraren berättade för oss andra att det fanns en ny elev i klassen.
   Hon hade nästan lika långt hår som jag. Det hade bara varit jag som haft hår som nådde ner till armbågarna tills hon flyttade in. Hon var vad man kan kalla en pojkflicka, det långa håret var inget hon brydde sig om. Samma liggande hästsvans varje dag. Hon hade väl, precis som jag, långt hår för att hon helt enkelt inte brydde sig om att klippa det. Men jag fick mitt hår flätat varje dag av mamma. Ibland en fläta, ibland två. Håret utsläppt vid fotografering eller andra högtidliga tillfällen, hade då haft flätor hela natten så att det var alldeles lockigt. Men Zara hade alltid den där hästsvansen. Vi andra tjejer i klassen ville att hon skulle släppa ut sitt långa bruna hår på lucia och skolavslutningen, men hon gav inte med sig.

Zara är en av de roligaste personer jag känner. Men tyvärr så har vi inte så bra kontakt nu när vi båda börjat gymnasiet.

Tv & Me

Just nu pågår sommarkrysset på tv4. Första artisterna jag och mamma såg var Danny och Theresse som sjöng en låt tillsammans.
Jag har frågat mamma om inte jag kan få gifta mig med honom, och hon tyckte det var en bra idé! haha =) Han är verkligen söötast i världen^^, Har sett honom live en gång, han gör såna grymt sköna moves on stage. Man kan inte låta bli att bli kär i honom! Min kompis som aldrig riktigt gillat honom blev också kär faktiskt.

Sviken

Ja, då var det jag som i vanlig ordning lagade maten i detta hushåll. Det blev potatis, hollandaisesås och  lax+torsk tillagad i ugn. Trevlig lördagsmiddag, tänkte jag. Hämtade in tomater och gurka från växthuset, även dill som jag la i potatisen på spisen. Dukade fint på bordet- och får veta att det bara är jag och pappa som ska äta. Min äldre bror har nyss fyllt år och i present från faster Ancha (Ann-Charlotte) skulle han få en pizza-afton. Så han och min yngre bror ska gå över dit och äta. De bor inte så långt härifrån.
Jag hade inte ens fått veta något! Varför kunde dom inte ha sagt något till mig? Då hade jag sluppit duka, sluppit laga för mcyket mat, hämta in för mycket grönsaker och sluppit känna mig så onödig. Jag vet inte varför mina bröder stänger mig ute. Vi lekte ju ihop och hade kul som barn. Varför försvann allt det?

Ett svart öra

Sitter här i datarummet i mina föräldrars hus. har just städat detta rum, för att vara lite snäll mot mina mamma som jobbar lite väl mycket så att hon inte hinner med sånt själv. Jag har ju inget sommarjobb denna sommar. Får lite fickpengar av paranteserna istället. Snällt av dom... Men nästa år måste jag jobba. Förmodligen på folktandvården. Jag funderar på att bli tandläkare.... Så att jag kan få användning av min gymnasieutbildning helt enkelt. Måste börja leta på internet efter utbildningar inom filmindustri. Ska sätta en lapp på näsan så att jag inte glömmer bort det. Måste ju få veta hur mycket utbildning det krävs, vilka vägar man ska ta. Om man ska jobba som något annat inom branchen innan man kastar sig på själva regisserandet.

   Det finns en kille som är ett år äldre än mig. Vi har gått i samma skola, hela livet i princip. Men vi har inte pratat sedan han började högstaidet och bytte skola. Nu går vi på samma gymnasium och han har börjat snacka med mig via msn. Han vill att vi ska träffas. Jag litar inte på honom, undrar varför han har börjat kontakta mig nu? Jag blir utan tvekan fundersam. 

 

Helgonet

Välkommen till min nya blogg får jag väl lov att säga till er som läser detta.
  Ni må kanske undra vem jag är, men det orkar jag inte berätta i detta nu, då jag faktiskt kan vara osäker på den punkten. 
   
Jag heter Pauline och är en drömmare... Helst av allt skulle jag villja bli regissör, designer, författare, sångare, dansare... Det finns så mycket jag vill göra! Jag vill ut och resa! Jag vill se världen!
  Men här sitter jag... Ensam i mitt rum någonstans i världen. Någonstans i ett avlångt land. börjar andar året på gymnasiet där jag går naturvetenskapliga programmet.
    helst skulle jag villja bli regissör för musikvideos. Någon som vet hur man går till väga? :3 Tänk att få jobba med världsberömda artister och band. Lyssna in deras låt, få en idé om hur den kan visuelliseras och sedan få göra idén till verkligen... Japp, in my dreams. Det är vad det är. Förmodligen slutar jag bara som förskolelärare eller något annat hemskt... Eller det kan säkert vara jättekul att vara lärare och hålla på med ungar... Ett tag. Jag skulle nog inte stå ut så länge. Tur att vi alla är olika.
   Föresten finns inte ordet visuelliseras eller visuellisera i svenska akademiens ord-bok-lista. Kollade upp det precis nu. Men det finns inget annat ord som jag kunde skriva i den där meningen där uppe. Vad tycker ni? Borde jag skicka in det som ordförslag till dem?
   Jag har lite nack spärr nu. Borde nog sluta skriva och gå och lägga mig. Klockan är elva och, tro mig. Jag behöver min skönhets sömn. Nu är först inlägget i denna fantastiska blogg skrivet, nu kan jag sova lugnt inatt.

RSS 2.0