Den Gångna Helgen

Måste få berätta om förra helgen, en tjej som jag ganska nyss lärt känna kom och hälsade på mig här hemma på gården. Typ ingen av mina vänner från stan har varit här, men hennes familj har släktingar någonstans inte så många mil från härifrån... Så hon kom hit och var här hela helgen.

Det finurliga är inte att någon som jag bara träffat tre gånger innan i pricip bjöd hit sig själv ooch var här hela helgen, utan hur min familj uppträdde. Eller, mest min äldre bror. Jag har ju skrivit en del om honom och min andra bror, om hur dumma dom är och hur dålig sammanhållning det är i den här familjen. Men i helgen var vi like a unit. Helt konstigt. Min yngre bror hade en kompis här också, så vi var sju personer här i huset. Tur att det 'r stort för han bjöd hem fem personer till på kvällen för att spela poker.

Ialla fall, Min äldre bror var inte elak eller tvär eller någonting..! jag förstod ingenting... Eller, jag tänkte inte på det då utan tankarna kom när jag var tillbaka i stan och funderade kring helgen som gått. Kanske är han så tvär för att han är utråkad, och då det kommer mer människor till huset så kvicknar han till.

Jag är likadan, får min energi och styrka fråna andra människor. Jag blir jätterastlöös och lättretad om jag bara går här hemma några vekckor. och han bor ju fna här 24/7. Stackarn! ;) närå, men han har ju i pricip valt själv att bo här. Han skulle ju kunna flytta någon annanstans.

Jag skulle inte ha någonting emot att han bor här om han bara varit snäll...



What I Want Is What I've Got

image33

Försökte lägga upp denna bild igårkväll, men det gick inget vidare. Men nu fungerade det! =)

Älskar knivstället alltså.... Kärlek! <3


Håller på att bli lite förkyld, stackars mig...
Var ute och festade med Veronica i Torsdags. Hon höll på att börja slåss med en annan tjej, fatta vad rädd jag var! Hatar slagsmål... Har ju gjort bort slagsmål för en livstid då jag gick på mellanstadiet, så jag känner att det får vara nog med sådant för min del ;]

Fast ändå önskar jag mig en boxarsäck... =) Men jag tror inte jag får någon, glömde säga till tomten i tid, så han hann nog inte införskaffa någon sådan till mig.

Min mamma jobbar som en galning. Fattar inte varför. hon hade ju typ 20 dagar ledigt som hon var tvungen att ta ut innan nyår, annars försvinner dom. Men ändå så bara fortsätter hon att jobba.
Så idag har jag julpyntat huste alldeles själv för pappa jobbade också och mina bröder var hos farmor.

Min familj är så jävla tajt asså....

Men va fan, God Jul på deij

Idag är mina naglar röda

Japp. så har man haft teaterföreställning i aulan. gick väl sådär, kunde inte mina repliker utantill så jag hade fusklapp X) men på det hela taget gick det bra.

dansföreställning på onsdag, hopppas det går bra... testade klänningarna imorse på träningen, jag fick en ljusblå :) dom är ganska fina, enda nackdelen är att man blottar rumpan så fort mangör en piruett eller så. och särskillt när man ligger och sprattlar på golvet, vilket händer ganska många gånger under dansen. har jag sagt vilken låt vi dansar till? "helloe" med Lionel richie. fyfan... hatade den låten innan vi ens började dansa till den... har vöat sen i börjaan av terminen, gissa hur mina känslor är för den låten nu? är ganska less på koeroegrafin också. hoppas bara det går bra...!

ska ha sveska nu, adios!

Nyhetsupdatering

okej, jag fick G på fysikprovet i kärnfysik.... ! :) hurra hurra! hade fan dött annars.
nu har jag bara ett kemiprov kvar att få tillbaka, hoppas på G... Hoppas, hoppas, hoppas!!
måste göra om min labr.rapport också, för den dög inte för magister mullvad.

matteprov på onsdag, samtidigt som repetitionerna inför dansuppvisningen!jävla skit... kommer vara döstressad och skriva jättedåligt på det provet. but that's life I suppose.

dyka från treans trampolin imorgon. annars får jag inte mvg i gymppa. jag vågar inte ens klättra upp dit! o_0 helvette...

träffar virriga veronica imorgon, ska bli döskoj! =D
Heja på Marie Picasso imorgon!
vad ska jag göra i helgen?? alla mina planer bara krossas... :S

puss och gull ( som han p rix fm brukar säga ;)

A Long Time Ago

okej, nu var det väldigt längesedan jag skrev. och faktum är att jag har vait i en svacka, så att säga...

plugget går käpprätt åt helvette, om jag ska vara ärlig... Har fått IG på ett och samma, jävla prov i fysik- tre gågner!. fick IG på ett kemiprov. har nu två prov som jag inte fått tillbaka, ett i fysik och det andra i kemi. inget av de proven kändes särskillt bra.
på tisdag är det matteprov. helvette!

I matte C har jag bara ett kapitel kvar, sedan börjar matte D. matte D som sträcker sig från denna vårtermin och fram till jul i trean. skönt att ännu en kurs snart är avslutad.

har bara VG i engelska, bara VG i spanska, har bara gjort flummiga teater föreställningar på svenskan och mina teaterkunskaper är obefintliga så jag kanske har sjunkit till VG där med. och dansen... jag dör ju om jag bara får VG där också! fast den kursen är ju även nästa termin.

Alla dessa jävla motgångar har fått mig tvivla på NV. jag har börjat fundera på att bli psykolog. och om jag ska bli det har jag hört att det skulle vara bättre att gå OP på gymnasiet. så då får jag ingen som helst jävla användning av NV? helvette... vad ska jag bli när jag blir stor?

jaja, jag är ju ung för fan. sådana häriga funderingar och ångest-attacker hör väl till? ;D
lyssnar just nu på Ted Gärdestad. lånade en dubbelplatta på biblioteket. mycket lugn och skön musik.

nu ska jag diska, dricka vatten och plugga matte.

såja, Paula is back on track!

RSS 2.0