Måndag

Jamen dåså... Jag har ju klagat på min dator att den var seg och så, så när jag kom hem i fredags så hade mamma skaffat en ny lapotp till mig! =) ska sälja den gamla nu, hade ju kunnat annonsera ut den här kanske, men hehe, ingen lär ju villja köpa den eftersom jag har klankat ner på den ganska mycket X)
Jaja, håller på att laga mat nu, mackaroner och korv står på menyn. Mmm, hade bra vi hörs!

Laddar inför morgondagen...

Pluggar just nu fysik, tjoho!
Det går väl ganska bra, om jag får säga det själv. Men läraren kommr nog lyckas fixa till provet så att jag inte klarar det -igen... Det är ju ett omprov jag ska göra. Och dessutom har min grafritare börjat gråta och säger att den vill ha nya batterier, men kom jag ihåg att köpa några när jag var på affären nyss? näää... Hoppas bara att den överlever morgondagen, annars kommer Birgit slakta mig o_0 Tro mig, hon är kapabel att göra det...

Puss hej

Finally!

Gissa var jag är nu någonstans? ;)
Gissade du månen, så var det nästan rätt... Hehe
Jag har äntligen skaffat bredband till lägenheten, så nu kan jag blogga härifrån, Tjoho!
Fast datorn är jävligt seg, kanske får skaffa en ny för det är inte bredbandet det är fel på.

Höstlovet är slut... Har varit helt deppig sen i fredags då jag insåg att det började bli dags att åka tillbaka till plugget... Omprov i fysik på tisdag, vilket innebär att jag missar simningen. Simmar ju en gång i veckan för att stärka ryggen som jag har haft problem med sen jag gick i sexan. Skolan betalar för att jag och fler av skolans elever ska få gå och simma på tisdagar för att bli starkare i en viss muskel eller för att bli smalare eller vad det nu kan vara. Men, äh. Har varit på röntgen och fått veta att jag har ett skelettfel i ryggen, så det spelar kanske ingen större roll om jag missar en tisdagssimning... Eftersom det inte är i musklerna problemet sitter egentligen. Men, det är ju ändå bra med motion så jag ska fortsätta simma, fortsätt simma, simma simma. X) Doris i hitta Nemo sjöng ju något sådant... ;) Hehe.

Nu ska jag dricka fördigt mitt te, se filmen som går på 3:an och sedan ska jag sova så att jag utvilad och pigg kan stressa iväg till skolan imorgon bitti, dans står först på schemat. Ska bli jättekul att få dansa igen! Har ju fått se hela koreografin till dansen vi ska dansa på julavslutningen i aulan. Har dock inte lärt mig den än... Men men, det är ju därför man tränar ;)

Puss och godnatt

RSS 2.0